Strona główna FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Rejestracja Zaloguj Download

Poprzedni temat «» Następny temat
KANON GIER LOSOWYCH
Autor Wiadomość
zen

Wysłany: 2008-08-14, 13:53   KANON GIER LOSOWYCH

Poniżej w linku do pobrań  zamieściłem to  co było kiedyś  ogólnie  dostępne w  sieci  czyli   całe  opracowanie  dot.  gier  losowych ze  szczególnym uwzględnieniem multilotka autorstwa  Krzysztofa Płocharza . Materiały  te  zamieszczam w zasadzie  bez  porozumienia  się  z  ich  autorem czyli że  ani  nie  ma  tu  akceptacji  ani nie  zostało  to  wzbronione.
Niemniej proszę  ze  względu  na na  ogrom  pracy włożonej  w  te opracowania ze szczególną   atencją darzyć  ich  autora i  we  wszelki  możliwy  sposób  wspierać  GO  pozytywnie  .

Praca ta  choć  ukierunkowana  jest na  gry typu KENO niemej  wszelkie  wskazane tu prawidła  znakomicie  znajdują swoje  zastosowanie  w  grach typu Duży Lotek i Express Lotek jednakże  zachowaniem odpowiednich proporcji .

Życzę pomyślnego skorzystania  z tej  lektury   a  jeśli komukolwiek uda  się dzięki  temu skutecznie  zrealizować    swoje działania przeto  proszę  nie  zapominać dzięki  komu tak  się (oby !)   stało . Myślę  że  na  miejscu  byłby  jakikolwiek  gest  w  stosunku  do autora  tych  teoretycznych  podstaw.
.
Myślę  że z fizycznym odnalezieniem  Go nie  powinno  być  problemu  Wystarczy  wpisać w  wyszukiwarkę  imię i nazwisko  wystarczy na  mapie  znaleźć Legnicę ...

Skutecznego  wykorzystania  tych  teorii  życzę  

zen

MULTISTATYK.ZIP
Pobierz Plik ściągnięto 310 raz(y) 128,35 KB

Odpowiedz do tematu