Poniżej w linku do pobrań zamieściłem to co było kiedyś ogólnie dostępne w sieci czyli całe opracowanie dot. gier losowych ze szczególnym uwzględnieniem multilotka autorstwa Krzysztofa Płocharza . Materiały te zamieszczam w zasadzie bez porozumienia się z ich autorem czyli że ani nie ma tu akceptacji ani nie zostało to wzbronione.
Niemniej proszę ze względu na na ogrom pracy włożonej w te opracowania ze szczególną atencją darzyć ich autora i we wszelki możliwy sposób wspierać GO pozytywnie .
Praca ta choć ukierunkowana jest na gry typu KENO niemej wszelkie wskazane tu prawidła znakomicie znajdują swoje zastosowanie w grach typu Duży Lotek i Express Lotek jednakże zachowaniem odpowiednich proporcji .
Życzę pomyślnego skorzystania z tej lektury a jeśli komukolwiek uda się dzięki temu skutecznie zrealizować swoje działania przeto proszę nie zapominać dzięki komu tak się (oby !) stało . Myślę że na miejscu byłby jakikolwiek gest w stosunku do autora tych teoretycznych podstaw.
.
Myślę że z fizycznym odnalezieniem Go nie powinno być problemu Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę imię i nazwisko wystarczy na mapie znaleźć Legnicę ...
_________________ Jeśli czegoś nie wiesz pytaj mnie - ja też nie wiem Układy głupku ! Układy ! NIE WIERZCIE TYPEROM! TO NAJWIĘKSI KŁAMCY! bo gdyby było inaczej to byli by bogaci ``KOCHAM SKRYPTY
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum