Strona główna FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Rejestracja Zaloguj Download

Poprzedni temat «» Następny temat
jak zarobić kase w necie
Autor Wiadomość
krzysiek123

Wysłany: 2006-12-27, 00:32   jak zarobić kase w necie

MoneyCashBar, to francuska firma, dzięki której można zarobić na prawdę prawdziwe pieniądze. Jest wiele stron z opisami rożnych sposobów na zarobienie kasy w necie, ale ten chyba jest najlepszy, najszybszy i co najważniejsze, najpewniejszy. Ze swoim 2-letnim doświadczeniem zarabiania kasy w necie, mogę z pewnością polecić tą firmę. Zarabianie w niej jest wręcz banalne, bo my praktycznie nie musimy nic robić. Wystarczy, że mamy włączony komputer. Wystarczy się zarejestrować, ściągnąć program i zacząć zbierać punkty, które 1 dnia każdego miesiąca są przeliczane na Euro. Obecny przelicznik to 0.05 Euro za 1000 pkt. Punkty zbierają się szybko .. na 30-40 sekund. Ważną rolę w tym programie (jak i w każdym innym) jest siatka poleconych. Warto ich mieć, bo np. tutaj w MCB mamy 100% tego co zarobi nasz polecony, a możemy ich mieć ile chcemy :) Przykładowo polecony nazbiera 50 000 pkt. to osoba pod którą jest zapisany dostaje 50 000 pkt :) Wypłaty są realizowane poprzez banki Moneybookers lub też PayPal. Wypłaty są realizowane w ciągu kilku dni od zarządania. Pieniądze z tych banków można bez problemu przelać na banki polskie.  

o to link www.krzysiek135.yoyo.pl rejestrujcie się, pobierzcie program, zbierajcie punkty i zgarniajcie kasę. Uwierzcie mi to nie jest żaden wałek , bo kolega zarabia na tym już 200 zł miesięcznie. Nie zwlekaj, im później się zarejestrujesz tym mniej zgarniesz kasy.

rtsmistrzpolski 

Wysłany: 2007-11-05, 23:41   

Co by było gdyby każdy wpłacił ci np. 5zl na konto?

Nikt by nie zbiedniał ale ty byłbyś bogaczem!

Już jest to możliwe!

Zajrzyj do mnie na >>> www.miliarder.friko.pl

I SPRAWDZ TAM MOJE KONTO BANKOWE

[ Dodano: 2007-12-18, 02:55 ]

[ Dodano: 2007-12-18, 02:56 ]
Im dłużej masz włączony komputer tym więcej punktów. Jakieś 2 pkt. na 30 sekund.

Twoi znajomi których zachęcisz zbierają punkty ale 100% tych punktów zbiera się też dla ciebie. Uzbierasz np. 1000 a znajomy 900 to na konto idzie ci 1500 pkt.

1000 pkt. = 7 Euro

W ciągu trzech godzin wciągłem 2-uch kolegów i mam 500 ponad pkt. Działajcie.

Wejdz do mnie na >>>> www.barre.friko.pl/

pluto51 

Wysłany: 2008-05-06, 12:26   

ta firma istnieje ale nie za 1000pkt 0.05 tylko za 1000 pkt 5 euro :P i zły link podał
http://www.eurobarre.com/?p=517738987529
jak sie zajerestrujecie z tego linku dostaniecie 500 pkt na start zawsze jest z czego już to pomnożyć powodzenia :D

szybka-kasa

Wysłany: 2008-09-20, 11:43   

SZYBKA KASA !!!

Opis:
Musisz zainwestować tylko 5 zł. Przeczytaj do końca to zaledwie parę minut a gwarantuje, że nie pożałujesz!!! Nie zniechęcaj się ;)
To jest prostsze niż myślisz

Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro!). Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 19435 zł w miesiąc bo poświęciłem 2 godzinki a nie 30 minut! Opłacało się.). Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie!

Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz tą stronę i wróć kiedy będziesz mieć czas : )

Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie "wyrzucisz" tyle forsy (co miesiąc 15000 zł lub więcej). To zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałem o tym znajomym, wyśmiali mnie... A jednak wzięłem w tym planie udział. Moi znajomi wyciągnęli się jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami są nieufni. Hehe, teraz się z tego śmieją. Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Zresztą mi też gęba opadła jak zobaczyłam konto! A moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. Jak tak dalej pójdzie zostanę ustawiony przynajmniej do 35 roku zycia(takie moje obliczenia:p) z jednego internetowego biznesu - czy jest to możliwe?! Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dziękuję teraz temu, kto wysłał mi tą wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję że nakłonił mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze po to by wł-
ożone - pracowały dla mnie - a nie ja na te pieniądze. Nigdy nie zarobiłam mniej niż 10 000 zł z każdej okazji.

Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES!!! Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodzina lub z nikim innym (chyba, że chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości!

To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie. OK. to zaczynamy, bo się rozgadałam. Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. NIE ważne ile masz lat. I na dodatek NIE będziesz potrzebować specjalnej wiedzy lub talentu. NIE będziesz przeglądał stron internetowych, NIE będziesz nigdzie dzwonić, klikać w bannery, lub SPAMować, NIE będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to:
- Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale nie koniecznie),
- Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo!

Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz? Proponuję ci mBank. Wejdź na www.mbank.pl i znajdź ofertę izzyKonto. Zobaczysz, że mając zaledwie 13lat możesz mieć już własne prawdziwe konto w banku.
Rozpocznij zarabianie!

KROK 1
Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz cos od siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jesli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi! Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notka mówiącą (tytułem):

"Proszę, dodaj mnie do swojej listy meilowej."

CHCĘ, ŻEBYS WIEDZIAŁ (A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM!

To naprawdę proste!!! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroko uśmiechnąć . Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.

Oto obecna lista:

1. Nr konta: 76 1140 2004 0000 3402 5394 7030 mBank
2. Nr konta: 45 1090 1199 0000 0001 0464 4445 BZ WBK
3. Nr konta: 21 1240 6595 1111 0000 5624 5994
4. Nr konta: 48 1690 0013 3356 0159 4311 0001
5. Nr konta: 50 1020 5558 1111 1710 6480 0043 inteligo

PAMIĘTAJ!!! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą!!!

KROK 2
Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z Tą dodatkową notką - TO BARDZO WAŻNE!!!), następną rzeczą, którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego),później konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2 , 3 , 4 , 5 do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BĄDZ ZACHŁANNY!!! Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW- tak jak ja zrobiłam) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!!!
Dowody? - Prosze bardzo
niedziela, 24 luty 2008 11:08
POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe 4 osoby, oczywiście NIE są to wszystkie, które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu.

"Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000 o których mówiliście, ale te 9 135zl tez mnie powaliły, a jest jeszcze tydzień!! "

Tomasz Watorek , Warszawa

"Cześć. Tu Justyna! No cóż, co mogę powiedzieć? DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOOO MOCNO wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie zapomniałam o ocalej tej sprawie bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje konto po kilku tygodniach to się załamałam!!!!! W tym dobrym znaczeniu! Było tam prawie 15 000 złotych!!! I jak ja to teraz wydam tak szybko? Przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej!!! Dziękuje jeszcze raz!!!!"

Justyna Tojan, Strzelce Opolskie

"Byłam zaskoczona kiedy zobaczyłam moje konto!! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazło się 9 440zl. Na początku myślałam, że to jakiś błąd wkradł im się do kompów. Ale potem wypłaciłam pieniądze i kupiłem sobie super kompa!!! Nareszcie!!! Dzięki, dzięki, dzięki!!!"

Aga Bodler, Gdańsk

"Mam 16 lat i wziąłem udział w tym planie (dla ścisłości mam konto w banku od 13 lat), powysyłałem maile, zrobiłem stronę i ogólnie zapomniałem o tym. Po miesiącu sprawdzałem w Internecie stan mojego konta i normalnie spadłem z krzesła. Na moim koncie było ok. 15000 zł (byłem wtedy tak podniecony, że zapomniałem dokładnie ile było wtedy kasy na koncie). Bardzo, bardzo dziękuje!!!!!!!"

Marcin Kosztyń, Białystok

Kilka miesięcy temu, każdy z tych ludzi robił dokładnie to samo co Ty teraz w tej chwili, czytał to i się zastanawiał.

A tutaj troszkę matematyki :

Kiedy wyślesz swoje maile (lub rozpowszechnisz tą stronę w inny sposób, będziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze! Żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej. Jak długo będziesz wysyłać tą wiadomość do ludzi, którzy będą zainteresowani programem, możesz spodziewać się, że średnio odpowie na nie 25% ludzi. Ale bądzmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, że tylko 12,5%, dla utrudnienia.

Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób, możesz spodziewać się ze 5 z nich zrobi dokładnie to co Ty (12,5% z 40= 5). Ale tym razem twój numer konta przesunie się na 4 pozycje. Wtenczas już będzie o tym programie wiedziało 200 osób (5 x 40).

Z tych 200 ludzi, udzieli się 25 (12.5% z 200=25), więc dalsze 1 000 maili (25 x 40), podniosą Twój numer konta na 3 pozycje.

Z tych 1 000 ludzi, możesz spodziewać się, ze udzieli się 125 osób (12.5% z 1000=125), więc dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w liście.

A z tych 5 000 ludzi, możesz spodziewać się 625 osób, które się udziela (12.5% z 5000=625), więc kolejne 25 000 osób (625x40) podniesie TWÓJ NUMER KONTA NA 1 POZYCJĘ!!!

I teraz, z 25 000 ludzi, możesz spodziewać się, ze 3125 z nich odpowie (12.5% z 25 000=3 125). A w tym czasie to Ty będziesz na 1 miejscu!!! Więc dostaniesz: 15 625 złotych!!! (3125 x 5zł).

Więc, jak Twój numer znajdzie się na 1 pozycji przez kolejne kilka dni, to będzie Twój czas na to by zbierać pieniądze! Przez serie 30 dni, te pieniądze będą wysłane przez kilka tysięcy ludzi tak jak Ty to zrobiłeś!!!

Powodzenia, PROSZĘ, nawet jeśli się nie zdecydowałeś (aś) jeszcze, nie wyrzucaj adresu tej strony. DOBRZE CI RADZĘ!!!

Mało, kto wierzy ze można tyle zarobić, ludzie są bardzo sceptycznie nastawieni do takich spraw, ale to jest naprawdę realne, a te 5 zł "zaryzykować" to nie dużo. Dlaczego w cudzysłowiu? Bo jeżeli zrobisz to co było napisane wyżej, nie ma żadnego ryzyka! Tylko zyski!

Zachęcam Cię jeszcze raz do wzięcia udziału w tym wspaniałym planie! Na pewno nie pożałujesz! Pozdrawiam!

5 pln to naprawde nie duza kwota, kazdy z was nie raz wydaje 5 pln na glupoty, tego sie nie odczuwa, nie raz pewnie pozyczyliscie komus 5 pln, nawet nie liczac na to zwrot. A w tym wypadku zwrot moze sie przekroczyc nasze oczekiwania.

P.G.S.saris 

Wysłany: 2008-09-21, 01:24   

fuckin idiot !!!

lukaszorzech

Wysłany: 2008-12-08, 16:43   

chcecie zarobić prawdziwe pieniądze??
http://badanie-rynku.net....w=493d38a1ab10b

zen

Wysłany: 2008-12-08, 23:53   

Tak  czytałem  100 tys  ankieterów  zarobiło łącznie już  prawie 1 mln PLN chyba  przez  rok to  dobry  zarobek  chyba  będę  się  musiał  nad tym  zastanowić...
P.o.z

Ps. Lukaszuorzech dobrze  by  było  gdybyś  sam  usunął ten  Twój drugi wpis nie na właściwym miejscu.

dager 
:)

Wysłany: 2009-01-18, 23:47   

Witam :)
Chciałbym przedstawić CI cudowny system zarabiania. Oczywiście, nie są to jakieś wielkie pieniądze, ale można trochę sobie dorobić. Długo szukałem systemu mailowego, w którym będę zarabiał więcej niż 0,01 gr za klika. Długo też nie znajdowałem, prawie się zniechęciłem. Ale jednak przeczytałam gdzieś o systemie Bit Mails i postanowiłem spróbować. Co takiego mnie przekonało? Już mówię: za płatne bannery dostaję od 10 - 20 gr! Mogłem zapomnieć o 10 groszach po miesiącu klikania... Za płatne maile płacą mi 25-75 groszy. A już na start dostałem 7,50 zł ! Ten system b. mi odpowiada i mam nadzieję, że
też CI się spodoba :). Że nie boicie się spróbować :).
To jest link rejestracyjny: http://bitmails.info/pages/index.php?refid=dager00
Zawsze warto spróbować ! :)
Pozdrawiam :)

dada228822 

Wysłany: 2009-02-20, 15:31   

Kod:
http://szort.pl/cwdr3

to plik z opisem jak zarabiać ja w dwa dni zarobiłem 75,5 dolca
polecam!!
Kod:
http://szort.pl/cwdr3
to plik z opisem jak zarabiać ja w dwa dni zarobiłem 75,5 dolca
polecam!!!

zen

Wysłany: 2009-06-22, 17:17   

test

Klimen101

Wysłany: 2009-09-15, 09:41   kasa na paypal

Witaj !! 15000zł w mc potrzebujesz tylko

konto PayPal

System, który chcę Ci przedstawić to nie

żaden przekręt. To naprawdę działa!!

Poświęć pięć minut i przeczytaj a nie

pożałujesz.

Biznes plan, który chce Ci przedstawić

działa perfekcyjnie przez cały czas.
Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14 000zl z

każdej okazji. Teraz udowodnię Ci, iż jest

to LEGALNY BIZNES!!! Nie potrzebujesz

niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz

rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodzina lub

z nikim innym (chyba, ze chcesz). W

dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to

problem masz z głowy- bo nie musisz mięć

bezpośredniego kontaktu z drugim

człowiekiem. Ktokolwiek kto trzyma rękę na

pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się

o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli

wierzysz, ze każdy ma swoje piec minut to

po prostu zrób krok po kroku tak jak jest

to napisane poniżej! To Twoja szansa na

zmianę Twojej przyszłości!
Jeśli będziesz to robić sam(a), GWARANTUJE,

ze przez następne 30 dni wzbogacisz się o

15 000 zl. przez twoje konto w PayPal.

Wiem, ze to musi brzmieć jak oburzające a

zarazem śmieszne stwierdzenie, szczególnie

jeśli nigdy nie miałeś(as) styku z taka

ilością pieniędzy wcześniej, ale proszę,

uwierz mi( jak mi nie chcesz uwierzyć to

uwierz Robertowi T. Kiyosaki- najbogatszemu

inwestorowi na świecie, który w dodatku nie

ma pracy!), ten biznes może działać jak nic

co wcześniej w twoim życiu! Przy następnych

3 krokach planu napisanego poniżej i przez

kilka krótkich tygodni twojego życia

przejdziesz totalna transformacje! Proszę,

nie pozwól aby twoja pierwsza sceptyczna

myśl do tego planu zdruzgotała twoja

finansowa przyszłość!Jeśli zdecydujesz nie

wziąść korzyści z życia- tej szansy zmiany

na lepsze, to chce abyś wiedział(a), ze

szczerze będę szanować Twoja decyzje I

zrozumiem ze miałeś(as) swoje powody. Zatem

życzę Ci szczęścia. Mogę to powiedzieć z

absolutna szczerością ponieważ, jak

widzisz, jeśli zadecydujesz wziąść ten

plan, nie wezmę żadnego odszkodowania od

Ciebie ani nie będę zadał od Ciebie i od

nikogo innego żadnych pieniędzy.
Po tym wszystkim, mogę podzielić się z Tobą

tym systemem za darmo!
Jakkolwiek, pamiętaj-życie jest krótkie.

Nikt nie powiedział, ze nie możesz mięć

wolności finansowej za to co chciałbyś

robić, kiedy chcesz to robić. Musisz

niestety najpierw za to zapłacić

odpowiednia cenę. Ale nie tutaj! Cena tutaj

jest akcja, która podejmujesz- to proste!

Jestem bardzo dumny ze mogę powiedzieć, Iz

jestem spokojny o moja finansowa przyszłość

I będę mógł wyżywić swoja przyszłą rodzinę.

I wierze, ze każda cena jest warta tego by

mięć taki duchowy spokój.To jest NAJTAŃSZA,

NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do

zarobienia prawdziwych pieniędzy przez

Internet w takim KRÓTKIM czasie.Jest pełno

firm, które oferują Ci swój biznes, ale

jestem tak pewny, ze nie zarobisz nigdzie

indziej takiego POWAŻNEGO DOCHODU jaki

możesz uzyskać
Po tym, gdy zacznę Ci pomagać- WŁAŚNIE

TERAZ!Pamiętaj, nie będę wymagać od Ciebie

ani złotówki za ten projekt
biznesu, z którym się z Tobą podzielę. Na

dodatek, nie będziesz musiał nic kupować

lub marnować swojego cennego czasu. Zrobisz

po prostu szybka i łatwa kasę z ta stronę i

najprostszym Internatowym systemem

płatniczym jaki istnieje!Ten program działa

I nieważne z jakiego kraju jesteś albo w

jakim przebywasz. Nie ważne ile masz lat. I

na dodatek nie będziesz potrzebować

specjalnej wiedzy lub talentu. Nie będziesz

przeglądał stron internatowych, nie

będziesz nigdzie dzwonić, klikać w bannery,

lub SPAMować, nie będziesz także płacić za

reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz

to:
- Adres Emaila
- Konto w PayPal
- I około 20-30 minut twojego czasu

jednorazowo!
Ten program zajmie Ci około 20 minut

przygotowań. Po tym będziesz wolny i nie

będziesz nic kompletnie robić. I na koniec

staniesz na swoich nogach z kilka tysięcy

razy bogatszy. Wystarcza kilka tygodni z 20

minut roboty I już stajesz się bogatszy!

Tak wiem, to brzmi za dobrze, żeby było

prawdziwe. I tak najprawdopodobniej ja

myślałem o tym zanim tego nie spróbowałem!
Nawet jesli już kiedyś, podobny program,

wydal Ci się skomplikowany, zostań z tym

poniżej, ale rób to tylko Ty i jak

najlepiej potrafisz! Nie masz absolutnie

nic do stracenia, a masz szansę zmienić

swoje życie wraz z ta wielka suma

pieniędzy, które zarobisz w kilka tygodni!

W dodatku, tu NIE MA ŻADNEGO LIMITU

związanego z dochodem!W rzeczywistości

wygląda to tak: Jeśli potrzebujesz kilkaset

złotych NAPRAWDĘ SZYBKO, to po prostu

wprowadzasz ten program! Jest to NAJTAŃSZY,

NAJSZYBSZY, NAJPROSTSZY NAJBARDZIEJ

LUKRATYWNY program z jakim miałeś(as) w

ogóle do czynienia!
Proszę, bądź pewny, ze przeczytasz cala ta

stronę … miej na to czas(jakie? 5minut)…i

uwierz mi- nie będziesz zawiedziony! Mogę

Ci to obiecać!!. Jeśli nie masz teraz tych

5minut zapisz tego maila I wróć jeśli

będziesz mięć czas.
Wszystko czego potrzebujesz to konto w

PayPal I adres mailowy!
Prawie każdy słyszał o “PayPal” (Jeśli nie-

usłyszysz za moment!) i kiedy dowiedziałem

się ,ze ten program opiera się na nim już

wiedziałem, ze to wszystko może zadziałać

ponieważ doświadczyłem niejednokrotnie

transakcji w PayPal. Firma zajmuje się

transakcjami głownie aukcyjnymi i jest

najprostszym “bankiem” jakiegokolwiek znam

(z gwarancja “Ebay company”). Każdy z

adresem mailowym może dołączyć do PayPal ZA

DARMO! W PayPal można wysyłać I odbierać

pieniądze poprzez karty kredytowe, czeki

bankowe, inny konto bankowe ze swojego lub

na swoje konto- gdzie tylko chcesz na

świecie! Proszę, przeczytaj do końca jeśli

chcesz się tam zarejestrować! Możesz

ukończyć ten cały proces, który tworzymy w

niecałe 20 minut i już nigdy nie zapomnisz

tego, ze się na to zdecydowałeś!
A teraz pora na dowody! POTRZEBUJESZ

DOWODU? Tutaj są przykładowe 3 osoby(listę

osób zadowolonych dostaniesz jutro!

oczywiście nie są to wszystkie!!), które

testowały ten program i które zainwestowały

nic innego jak 5 zł. i 30 minut swojego

czasu!:Tomasz Watorek , Warszawa
“Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co

mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i

co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000

zł o których mówiliście, ale te 9.135 zł

tez mnie powaliły!!:))”
Justyna Tojan, Strzelce Opolskie“Cześć. Tu

Justyna! No cóż- co mogę powiedzieć?

DZIĘKUJE BARDZO BARDZO BARDZOOO MOCNO:)))))

wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w

sumie zapomniałam o całej tej sprawie bo

tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5

złotych to jeszcze nikogo nie uratowało.

Ale jak zobaczyłam moje konto w PayPal po

kilku tygodniach to się załamałam!!!!! W

tym dobrym znaczeniu!:)) było tam 5000

złotych!!! I jak ja to teraz wydam tak

szybko?:)) przecież za kolejnych 30 dni

będę mięć tego więcej:))))

DZIĘKUJE”.Ryszard Bodler, Gdańsk
“Byłem zaskoczony kiedy zobaczyłem moje

konto!! Przez 3 tygodnie na moim koncie

znalazło się 9 440zl. Na początku myślałem,

ze to jakiś błąd wkradł im się do

kompów(tym z PayPal)Ale potem wypłaciłem

pieniądze i kupiłem
sobie zajebistego kompa!! nareszcie!!:)))

Dzięki dzięki dzięki!! “.
Kilka miesięcy temu, każdy z tych ludzi

robił dokładnie to samo co Ty teraz w tej

chwili- czytał to i się zastanawiał! Czy to

ma sens? Ale dlatego,
Ze oni zdecydowali się na podążenie za

prostymi instrukcjami podanymi poniżej,

teraz są znacznie lepsi w rezultatach. I

nie ma żadnego powodu dlaczego TY nie

mógłbyś (mogłabyś) dzielić z nimi tego

sukcesu! Nie masz nic do stracenia a

wszystko do zgarnięcia!Wiec zacznijmy! Po

prostu rób to, co jest we wskazówkach a

później… przygotuj się na WIELKI napływ

gotówki w ciągu 30 dni!Tu jest wszystko,

czego potrzebujesz. . .

KROK 1

Ok, jeśli nie jesteś jeszcze zapisany w

PayPal, to pierwsza rzeczą, która musisz

zrobić to kwikniecie w poniższy Ink i

zapisanie się w tym “banku”.
Zajmie Ci to 2 minutki i jest ZA DARMO.
Oto ten

link:https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/webs

cr?cmd=_logout

KROK 2

Niezaprzeczalne prawo natury jest takie,

żeby zarobić musisz cos od siebie dać! Wiec

pierwsze co musisz zrobić to zainwestować 5

zł. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- “jeśli nic

nie zainwestujesz- nic większego nie

zyskasz!”. Im szybciej zainwestujesz tym

szybciej zaczniesz zarabiać z powiększająca

się rzesza ludzi!! Wiec, jak NAJSZYBCIEJ

zainwestuj przez PayPal 5 zł. Na PIERWSZY

adres mailowy znajdujący się poniżej z

notka mówiącą (Opisem transakcji):
“Proszę, dodaj mnie do swojej listy

mailowej” Chce, żebyś wiedział, ze jest to

po to aby UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM!.
Instrukcje dotyczące płatności są pod “Jak

działa system PayPal” - “Płatności”. To

naprawdę proste!!Gdy wyślesz 5 zł na

pierwszy adres poniższej listy, to po

prostu możesz już się szeroooko

uśmiechnąć:) Nie wiem czy wiesz, ale już

czerpiesz z tego programu wielkie

korzyści!! Nawet nie zdajesz sobie z tego

sprawy:)

Oto obecna lista:

1. klon31@wp.pl
  2.     harnas241@wp.pl
  3.     konan61@wp.pl  
  4.  mati640@wp.pl
  5.klimen101@op.pl

Po tym jak zainwestowałeś 5 zł. w adres

mailowy znajdujący się na pozycji nr 1,

dzieje się cos niesamowitego. Daje Ci to

nieopisaną, obezwładniającą pewność,

wierzytelność i przekonane w ten system.

Właśnie udowodniłeś to sobie, ponieważ

zrobiłeś to; teraz jest ogromna ilość

innych ludzi, którzy czytają to samo. Tak

wiec teraz widzisz, z pierwszej ręki,

przekonałeś się na własnej skórze, ze ten

biznes naprawdę działa! Nie musisz mi już

ufać- sam to widzisz!

KROK 3

Gdy już wysłałeś 5zl. na adres znajdujący

się na 1 miejscu listy (wraz z tą dodatkową

notką- To BARDZO ważne!), następną rzeczą,

która musisz zrobić to zrobić kopie tego

maila, po to by wysłać go

ponownie(korzystając z twojej książki

mailowej albo reklamować na swojej stronie

www- tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób

(zapamiętaj, ze 40 osób to dobra liczba do

wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to

w darmowy sposób w Internecie przez co

więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej

zarobić!). !!UWAGA!! Kopia, która wyślesz

musi zawierać Twój ADRES MAILOWY na 5

miejscu tej listy- musisz skasować numer 1

i przemieścić wszystkich o jedna pozycje do

góry tak, abyś Ty był na miejscu

5.Najlepszym sposobem początkowo na

rozreklamowanie tego to skopiować i wkleić

w miale twojej rodziny i. Możesz tez zrobić

własna stronę. Są już serwery, które

oferują nam miejsce na nasza stronę ZA

DARMO. Np. http://www.prv.pl

http://www.wp.pl http://www.onet.pl itp.

Wszystkie te portale są naprawdę proste w

obsłudze. Następnie dodawać swoje strony do

http://www.toplista.pl aby nasza reklama

była jeszcze większa!Jeśli będziesz wysyłał

ten program za pomocą swojej skrzynki

pocztowej musisz pamiętać, aby w temacie

napisać “To nie jest SPAM”. Jest to ważne,

aby utrzymać cały program legalnie! Jedyne

czego musisz być pewny przy wysyłaniu to

zamieszczenie SWOJEGO MAILA na pozycji nr 5

listy. Oczywiście pierwszy adres z tej

listy skasować, a następny adres mailowy

przesunąć o pozycje do góry itd. i swój

adres wpisać na ostatnie, 5 miejsce. Gdy

już to zrobisz twój mail jest gotowy do

wysyłania!JEDNO SŁOWO WYTŁUMACZENIA! Nie

bądź za bardzo chciwy, aby dać swój adres

na pozycje 1 żeby szybciej zarobić! TO NIE

DZIAŁA W TEN SPOSÓB! Jeśli
Zrobisz to, poprostu zmniejszysz ilość

ludzi, którzy zainwestują w twój adres

mailowy. Bo gdy jesteś na pozycji 5, wtedy

będzie dosłownie KILKA TYSIĘCY ludzi,

którzy otrzymają mailawyślą 5 zł na Twojego

gdy dostaniesz się już na 1 miejsce listy.

A gdy będziesz na 1 miejscu szybko

znikniesz z tej listy!
Popatrz: gdy jesteś teraz na 1 miejscu i

wyślesz do 40 osób tego maila to tylko te

40 osób będzie o tym wiedziało. A gdy

będziesz na 5 to te 40 osób wyśle tego

maila następnym 40 osobom, tak jak Ty i

wtedy przesuniesz się na 4 pozycje i tak

dalej. Czyli 40 osób jak będziesz na 5, 40

osób jak będziesz na 4 itd. Co daje

40×40x40×40x40= ???(policz!) i tyle właśnie

osób będzie o tym programie wiedzieć, gdy

będziesz na 1 pozycji!!! A gdy będziesz na

1 pozycji to już wiesz co będzie:))Gdy już

masz gotowa mailową wiadomość do wysłania

wyslij ok. 40 kopii-ale tylko do ludzi,

których masz w książce adresowej, albo

którzy otrzymują oferty MML, lub którzy

przysłali Ci swoje oferty. Poprzez

wysyłanie tego listu i płaceniu poprzez

Maila, czas odpowiedzi jest EKSTREMALNIE

szybki… poprzez tzw. “szybki elektroniczny

transfer internatowy” dlatego tez czas,

który mija od wysłania twoich 5 zł do

otrzymania wpłaty na twoje konto PayU jest

tak mały!I TO WSZYSTKO! Cały ten proces nie

powinien zając więcej niż 20-30
minut.
BĄDŹ PRZYGOTOWANY NA SAME NIESAMOWITOSCI.

NIE ZAWIEDZIESZ SIĘ!!! Pól godziny prostej

roboty- to wszystko czego potrzebujesz!-

bez kapitałowych długów, bez stempli

pocztowych kosztujących 30zl!, bez

drukowania niczego, bez klikania w banery

lub czytania maili! Całkiem nowy system! W

100% legalny!!W ciągu 30 dni, ponad 15 000

w gotowce będzie przychodziło do Ciebie

Przez konto PayPal! GWARANTUJE TO!

Oczywiście, możesz się spodziewać

otrzymania pokaźnych iloczynów 5 zł. w

ciągu, już pierwszych kilku dni! Zatrzymaj

kopie Twojego maila po to by zrobić to

jeszcze raz kiedy tylko będziesz

potrzebować gotówki!A tutaj troszkę

matematyki :Kiedy wyślesz swoje maile,

będziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza

pozycja po to by zarobić poważne pieniądze!

żaden inny program nie daje tak wysokich I

realnych pieniędzy z rożnych powodów, które

wytłumaczę. Jak długo będziesz wysyłać

maile do ludzi, którzy będą zainteresowani

programem, możesz spodziewać się, ze

średnio odpowie na nie 25% ludzi. Ale

bądźmy bardziej pesymistyczni i dajmy na

to, ze tylko 12,5% dla utrudnienia.Gdy

wyślesz 40 maili do rożnych osób, możesz

spodziewać się ze 5 z nich zrobi dokładnie

to co Ty(12,5% z 40= 5). Ale tym razem twój

adres mailowy przesunie się na 4 pozycje.

Wtenczas już będzie o tym programie

wiedziało 200 osób (5 x 40).Z tych 200

ludzi, udzieli się 25 (12.5% z 200=25),

wiec dalsze 1 000 maili (25 x 40), podniosą

twój mail na 3 pozycje.Z tych 1 000 ludzi,

możesz spodziewać się, ze udzieli się 125

osób(12.5%z 1000= 125), wiec dalsze 5000

maili (125 x 40) podniesie Twojego maila na

2 pozycje w liście.A z tych 5 000 ludzi,

możesz spodziewać się 625 osób, które się

udziela (12.5% z 5 000=625), wiec kolejne

25 000 osób (625×40) podniesie TWÓJ ADRES

MAILOWY na 1 pozycje!!I teraz, z 25 000

ludzi, możesz spodziewać się, ze 3125 z

nich odpowie (12.5% z 25 000=3 125). A w

tym czasie to Ty będziesz na 1 miejscu!

Wiec dostaniesz:15 625 złotych!! (3125 x

5zl)Wiec, jak Twój mail znajdzie się na 1

pozycji przez kolejne kilka dni, to będzie

Twój czas na to by zbierać pieniądze! Przez

serie 30 dni, te pieniądze będą wysłane

przez kilka tysięcy ludzi tak jak Ty to

zrobiłeś! Myślisz, ze inni ludzie nie będą

inwestować? Oni myślą identycznie jak Ty

lub ja…lecz jak ja zainwestuje to Ty tez i

inni również! Jak każdy zainwestuje po 5zl

to każdy tez na tym zyska!! Wszyscy

zainwestują swoje 30 minut i jakieś drobne

5zl, aby zyskać ponad 15 000 złotych w

kilka dni!
Pierwsze wpłaty na Twoje konto będą już

pokazywać się w przeciągu kilku dni.

Będziesz miał(a) 100 wpłat każdego dnia i

tak przez kolejnych 30! Po tym czasie,

objętość twoich wpłat będzie zwężać się aż

do tego iz wszędzie będziesz na 1 pozycji.

Wtedy możesz jeszcze raz zacząć wysyłać

maile i sytuacja się powtórzy!!To wszystko

co musisz zrobić! To będzie ok. 15 000zl z

5zl inwestycji w przeciągu kilku tygodni

dzięki koncie na PayPal! 15 000 złotych za

30 minut roboty! TO prawdziwe pieniądze,

które możesz wydać na, co będziesz chciał

(a). Możesz ulokować je w swoim banku lub

wydać na jakieś aukcje za pośrednictwem

PayPal!!! To takie proste!! Myślę, ze to

jest WARTE nawet polowy tych pieniędzy,

które planowo możesz zyskać, nieprawdaż? Bo

kto by nie zamienił 5zl. Na 15

000zl?Pamiętaj, to było na przykładzie

12,5% tak wiec 35 osób z 40, które

otrzymają ten list nie zrobią absolutnie

nic oprócz skasowania tego maila!!

Jakkolwiek, jeśli pójdziesz z tym planem i

wyślesz maile do ludzi, którzy CHCĄ ZAROBIĆ

przez Internet to twoja stawka wyniesie nie

12,5% a wzrośnie do ok. 25%.
Ale zauważ, ze obie te stawki pokazane są

wtedy, gdy wyślesz 40 maili, to wyobraź

sobie co się stanie jak wyślesz np. 500

takich maili! Uwierz mi, bardzo dużo ludzi

wysłałoby tyle i o wiele więcej, aby

przynajmniej troszkę się

wzbogacić!!Rozważając to! Miliony ludzi

surfuje po internecie każdego dnia, na

całym Swiecie! Plus około 50 000 nowych

ludzi, którzy zaczynają korzystać z

internetu każdego miesiąca! Ludzie, którzy

wysyłają oferty Tobie przez Emaila mogą być

dla Ciebie dobrym źródłem na masę nowych

adresów mailowych, na które wyślesz swojego

maila. Możesz tez wysyłać maile do

wszystkich z rodziny, przyjaciół i

kogokolwiek, kto skusi się na

zainwestowanie 5zl i 30 minut prostej pracy

aby wziąšć pokaźną bryle złota każdego

miesiąca.Wszystkie inne programy są

strasznie czasochłonne lub kosztowne. Ten,

5-poziomowy program wyniesie Cię tylko 5zl.

Tak! Tylko 5 zł JEDNORAZOWO!! I jest o

wiele bardziej realistyczny I przynosi o

wiele więcej rezultatów w bardzo krótkim

czasie! Tylko pierwsza osoba z listy

dostaje 5 zł, ale każdy inny podnosi się z

czasem na pierwsza pozycje zdobywając

wielka liczbę ludzi, którzy zainwestują w

ten sam sposób jak Ty!! A teraz najlepsze-

w tym systemie nie może zdarzyć się żadne

oszustwo!!:) (pomyśl logicznie! jak?).Jedna

osoba może mięć jedno konto w PayPal. Nie

jest to trudny system dlatego tez

współczynnik odpowiedzi na poszczególne

maile jest BARDZO WYSOKI BARDZO SZYBKI-

SZYBKIE Internetowe konta pocztowe i

zobaczysz niesamowite rezultaty w mniej niż

jeden tydzień! PROSTO BY zapłacić RACHUNKI

W NASTĘPNYM MIESIĄCU!Pamiętaj, potrzebujesz

wysłać tylko 40 kopi, żeby zacząć.

Wystarczy, żeby wygenerować pokaźną sumę w

ciągu 30 dni. Na przykład, wyślij do ludzi,

których masz w swojej liście mailowej I do

ludzi, którzy przysłali swoje oferty. To

NIE JEST SPAM jeśli korespondujesz z innymi

ludźmi oferującymi prace w Internecie albo

z przyjaciółmi, rodzina i swoimi

kontaktami, lub gdy używasz legalne

mailowej listy.Wiec, wyślij już dzisiaj

swoje maile, I przygotuj się na wielki

przypływ gotówki w ciągu 30 dni!!4

czynniki, stare prowadzą do sukcesu tego

programu a zarazem twojego!EKSTREMALNIE

WYSOKA STAWKA ODPOWIEDZI
NIEOGRANICZONA STAWKA POTENCJALNEGO PROFITU
SZYBKI, PROSTY I TANI START.Ponieważ NIE

MASZ ŻADNEGO DŁUGU, Ponieważ WYSOKA

PRĘDKOŚĆ I WYSOKIE POTENCJALNE PROFITY

programu działają na BARDZO WYSOKA STAWKĘ

ODPOWIEDZI I wszystko to za pośrednictwem

Twojego maila i transakcji 5 zł na twoim

koncie PayPal! Inne programy tego typu maja

stawkę odpowiedzi od 3% do 5%, ten

natomiast od 20% do 30%. Dzieje się to

dlatego bo jest najprostszy i co

najważniejsze nie kosztuje Cię nic! Nie myl

inwestowania z kosztami(zainwestować to

znaczy zamienić 5 zł na 15 000, a jeśli cos

Cię kosztuje tzn. stracić 5 zł)!! Poza tym

rezultaty widać już po kilku dniach!

Czytałem to kilka razy zanim podjąłem

decyzje i napisze tutaj cos, abyś Ty nie

musiał tego jeszcze raz czytać!: -Inwestuje

TYLKO 5 złotych- wziąłem od mamy “na

lody”:) -Zwróciło mi się to po 6 dniach a

na koncie miałem już ok. 230 zł -ten

program jest o wiele prostszy i łatwiejszy

niż inne. -nie musiałem klikać w banery,

ani nic drukować i narażać się na żadne

inne koszty! I oczywiście co miesiąc mogłem

robić to samo- wysłać 40 maili i to

wszystko. Dawało mi to niekończący się

potencjalny. dochódProgram jest konstrukcja

składającą się z osób, które otrzymały

maila od Ciebie. Jakkolwiek, nie ma

limitowanych maili, możesz zrzeszyć więcej

niż 40 osób, a dostaniesz premie! Tą premią

będzie liczniejsze grono ludzi, które

zainwestują w ten program! Wiec ślij maili

ile tylko chcesz! Można liczyć, iż na każde

40 maili, które wyślesz DOSTANIESZ około 15

000 zl. W CIĄGU 30 DNI. Wiec jak możesz

wysłać 50 maili, albo 100 czy tam ile

chcesz, ZRÓB TO! JAK WIĘCEJ LUDZI W TO

WCIĄGNIESZ, WIĘCEJ ZYSKÓW

WYCIĄGNIESZ!!Musisz jedynie pamiętać, Ze

gdybyś chciał dać swojego maila wyżej niż

na 5 miejsce na liście, to nie przyniesie

lepszych efektów! A nawet gorsze, a tylko

oszukasz innych ludzi, którzy wnieśli w to

wysiłek, aby być na 1 miejscu. Wiec…proszę,

grajmy fair Play a wtedy prawdziwe

pieniądze przyjdą same!Jesteś z pewnością

sceptycznie nastawiony do tego, tak jak do

wszystkich innych programów krążących po

sieci, ale jeśli nie spróbujesz tego- nigdy

się nie dowiesz. Poza tym z samej

ciekawości- nie chciałbyś spróbować i

sprawdzić czy to działa? Przecież to tylko

20 minut i 5zl!! Czułem najprawdopodobniej

to samo co Ty teraz. Chciałem w to

uwierzyć, ze to nie jest po to by kogoś

naciągnąć. Ale uświadomiłem sobie, ze nie

mam kompletnie nic do stracenia ani nie

popadnę w następne długi!! Po tym wszystkim

zrozumiałem, ze poświęcając 5 złotych mogę

zyskać znacznie więcej! Nawet kilka tysięcy

złotych w ciągu. I to tylko przy 30

minutowej pracy! Zatem, zrobiłem dokładnie

to co było napisane w mailu. Zajęło mi to

około 30 min. I byłem bardzo, z siebie

dumny. Poczułem, iż nareszcie

zainwestowałem pieniądze w jakiś rozsądny

sposób! I było to tylko 5zł.Żeby zacząć,

poprostu kliknij na link poniżej, wtenczas

zapiszesz się do PayPal(jak już posiadasz

tam konto to nie klikaj!):

https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/webscr?cm

d=_logout Bądź pewny, ze grasz uczciwie!Ten

program nie kosztuje nic oprócz 30 minut

twojego czasu I inwestujesz w niego 5 zł…

jeśli będziesz uczciwy, wszyscy będziemy

uczciwi to każdy będzie DOSTAWAŁ

PIENIĄDZE!!No i tyle. Masz teraz potrzebną

wiedze do zarobienia ponad 15 000zl. W

kilka tygodni. Jedyną rzeczą, która może

sprawić, ze się wycofasz to brak wiary lub

brak przekonania. Jednak, wszelkie

wątpliwości, które teraz masz mogą zniknąć

w przeciągu kilku dni jeśli tylko

wprowadzisz w życie ten prosty plan. Zaufaj

mi, a jak nie chcesz mi ufać(w końcu się

nie znamy) to zaufaj Robertowi T. Kiyosaki-

twórcy tego.P.S. Nie brzmi to zbyt dobrze?

No cóż,… ale zwróć uwagę, ze plan niema

żadnych błędów, czyli żadnych złych stron.

Stworzony przez profesjonalistę! Wiec nie

trać czasu, napij się czegoś i do dzieła!!

Po tym wszystkim nie możesz przegrać, nie

możesz się wycofać bo sama ciekawość jest

silniejsza. A co by się stało gdybyś

miał(a) te 15 000zl? Tak, właśnie Ty!!

Możesz rosnąć w sile gospodarki finansowej

i zarabiać każdego miesiąca coraz więcej!
Powodzenia! I pamiętaj, zajmie Ci to jedyne

30 minut( no może 40 jeśli za bardzo nie

znasz się na komputerach.), ale

najważniejsze, ze jest to dla wszystkich i

wszyscy to mogą zarobić! Podążaj za

instrukcjami w liście, a wszystko będzie

dobrze. TO TYLKO JEDNA JEDYNA INWESTYCJA

złotych I NIGDY WIĘCEJ! NIE ZAPOMNIJ O TYM!

zen

Wysłany: 2009-09-15, 12:26   

Klimen101
Zarobiłeś więc kasy nie  mało - sam przyznasz. No  to  ją  ściskaj i nie chwal się tym.
Jeśli jednak jesteś  tak  dobry dl ludzkości to wyłóż i za  mnie nawet  te  drobne  5 PLN   tyle  chyba  doczytałem  . Na  przyszłość  pisz( kopiuj)  mniej; bo  zanim doszedłem do środka Twojego wywodu już  zapomniałem co było  do   na jego początku i  muszę zacząć  od  nowa .....i  tak  czytam  i  czytam ....... i  skończyć  nie  mogę.  Skróć  to  do  kilku  punktów np.
1)Dajcie kasę
2) Baj, baj frajerzy

P.o.z

Becia1

Wysłany: 2010-02-14, 15:59   

Witam,

Ja zdecydowanie polecam serwisy GPTR. Na początku to nie są kokosy, ale z czasem przynosi co raz większe zyski. I nie wymaga rzadnych specjalnych umiejętności.
Są dwa serwisy godne polecenia. Gwarantują wypłaty!!
centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=marcin1
http://sejfik.com/pages/index.php?refid=marcin1

Nie eksperymentowałabym z innymi serwisami, które obiecują kokosy. Tu na pewno nikt Cię nie oszuka. Z czasem zdobędziesz poleconych, którzy będą zarabiać na Ciebie. A i maili będzie ciągle przybywać.
Pozdrawiam!!!

gabi2087

Wysłany: 2010-05-13, 08:40   jak zarobic kase w necie

http://E-Kasa.eu/index.php?affiliate=768

http://www.swiat-reklam.n...?refid=gabi2087

http://delivercash.net/pa...?refid=gabi2087

http://ekasa.org/pages/index.php?refid=gabi2087

http://bez-minimum.info/p...?refid=gabi2087

http://imperiumreklamy.co...?refid=gabi2087

http://www.abcreklamy.net...?refid=gabi2087

http://www.zielonymail.co...?refid=gabi2087

Programy partnerskie na zagranicznych stronach(placa wiecej)
do pomocy jesli ktos niezna za dobrze jezykow obcych  podaje link do tlumacza z ktorego ja korzystam: http://translate.google.com

(Programy te polegajka na instalacji banera, poprzez ten baner zarabiamy, to znaczy komp za nas zarabia podczas korzystania z komputera)
http://www.surfbar.pl/ref=6024

http://en.20dollars2surf.com/?ref=78381

http://hotfile.com/register.html?reff=1693746

http://www.AWSurveys.com/...?RefID=gabi2087

http://www.jmgold.com/?ref=gabi2087

Zapraszam serdecznie napewno warto.

Odpowiedz do tematu