Strona główna FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Rejestracja Zaloguj Download

Poprzedni temat «» Następny temat
Oszołomom mówimy swoje stanowcze NIE !
Autor Wiadomość
zen

Wysłany: 2010-01-25, 13:58   Oszołomom mówimy swoje stanowcze NIE !

Dzisiaj na forum Paśki przeczytałem wpis typu talizmańskiego czyli  o  tym  jak Totalizator oszukuje . Ten  centralny  komputer  wywalający kombinacje  skreślone przez  graczy  itd  itd . Prościej  by  było gdyby  programista w Totalizatorze  zaprogramował wygrywanie określonej kombinacji , ale  mniejsza  o  to  bo  na  taki  numer  zapewne  są  jakoś  zabezpieczeni.
Nie  o tym  chciałem ; ale  użyć  zabójczego argumentu na takie  bzdury
weźcie  KALKULATOR SZANS.
gra  LOTTO    szansa  jak  1 do  ok  14 mln  .
Inaczej  mówiąc  jeśli  zostanie  puszczone  14  milionów  zakładów  to ŚREDNIOjest  szansa  na  jedną  szóstkę .
Nie  liczyłem  tego  ale  przypuszczam  że  trafiają  się  szóstki  częściej  niż co te przysłowiowe 14 mln. Od  czasu  do  czasu  może  być  rzadziej- to  zrozumiałe  bo innym razem wpadnie ich kilka.
Dlaczego  mogło  by  padać  częściej :?:
Dlatego  bo niektórzy   ludzie myślą  i np. nie  wysyłają bzdurnych  kombinacji 1,2,3,4,5,6  i  w  jakikolwiek  sposób  próbują  "kombinować" . Tak  a  propos  myślałem  że  nigdy  nie  padła  ta  bzdurna  kombinacja 1,2,3,4,5 i za  mojego  życia  nie  padnie;  a  jednak  w USA  LITTLE LOTTO tak  raz  było .
Dobrze  by  było  żeby oszołomy zanim napiszą swoje  kosmiczne  bzdury niech  policzą.
Ciekawą rzeczą że oszłomom nie wpadają nawet piątki czy czwórki w Lotto tak często jak marzą sobie żeby im wpadały szóstki. Może  ten komputer centralny  sięga i do jedynek ?  :shock:  A  wszystkie  wygrane  zbierają tylko  krewni i znajomi królika ?

Tak więc zapraszam wszystkich oszołomów ale na forum pn.FANTASTYKA NIEREALNA  :!: byle  dalej od for dot  gier loteryjnych .
P.o.z

Odpowiedz do tematu