Wysłany: 2010-01-25, 13:58 Oszołomom mówimy swoje stanowcze NIE !
Dzisiaj na forum Paśki przeczytałem wpis typu talizmańskiego czyli o tym jak Totalizator oszukuje . Ten centralny komputer wywalający kombinacje skreślone przez graczy itd itd . Prościej by było gdyby programista w Totalizatorze zaprogramował wygrywanie określonej kombinacji , ale mniejsza o to bo na taki numer zapewne są jakoś zabezpieczeni.
Nie o tym chciałem ; ale użyć zabójczego argumentu na takie bzdury
weźcie KALKULATOR SZANS.
gra LOTTO szansa jak 1 do ok 14 mln .
Inaczej mówiąc jeśli zostanie puszczone 14 milionów zakładów to ŚREDNIOjest szansa na jedną szóstkę .
Nie liczyłem tego ale przypuszczam że trafiają się szóstki częściej niż co te przysłowiowe 14 mln. Od czasu do czasu może być rzadziej- to zrozumiałe bo innym razem wpadnie ich kilka.
Dlaczego mogło by padać częściej
Dlatego bo niektórzy ludzie myślą i np. nie wysyłają bzdurnych kombinacji 1,2,3,4,5,6 i w jakikolwiek sposób próbują "kombinować" . Tak a propos myślałem że nigdy nie padła ta bzdurna kombinacja 1,2,3,4,5 i za mojego życia nie padnie; a jednak w USA LITTLE LOTTO tak raz było .
Dobrze by było żeby oszołomy zanim napiszą swoje kosmiczne bzdury niech policzą.
Ciekawą rzeczą że oszłomom nie wpadają nawet piątki czy czwórki w Lotto tak często jak marzą sobie żeby im wpadały szóstki. Może ten komputer centralny sięga i do jedynek ? :shock: A wszystkie wygrane zbierają tylko krewni i znajomi królika ?
Tak więc zapraszam wszystkich oszołomów ale na forum pn.FANTASTYKA NIEREALNA :!: byle dalej od for dot gier loteryjnych .
P.o.z
_________________ Jeśli czegoś nie wiesz pytaj mnie - ja też nie wiem Układy głupku ! Układy ! NIE WIERZCIE TYPEROM! TO NAJWIĘKSI KŁAMCY! bo gdyby było inaczej to byli by bogaci ``KOCHAM SKRYPTY
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum