AktualizacjaLosowań

Pytania i odpowiedzi dotyczące użytkowania programu LottoCAD

AktualizacjaLosowań

Postby bbinieda » 2013-11-08, 10:07

Witam…

Panie Wojtku, nie mogę uzupełnić bazy danych. Komunikat ze serwera jest taki:
„Gotowe żadnych nowych losowań nie znaleziono, spróbuj później.”
Rzeczywistość jest inna. Proszę o informację po czyjej stronie jest wina i o ewentualnie
wskazówki jak usunąć błąd.

Pozdrawiam
Bogusław Binięda
bbinieda
 
Posts: 1
Joined: 2007-05-02, 23:25

Re: AktualizacjaLosowań

Postby Kmicic » 2013-11-22, 15:18

Witam
Odpowiedź i rozwiązanie znajdzesz tutaj :

http://lc.yum.pl/forum/viewtopic.php?f=15&t=643&sid=fbfa0b7378dc95b2ebf11c094e5a7204

zapraszam
--
Wojtek
Audaces fortuna iuvat - śmiałym szczęście sprzyja
User avatar
Kmicic
Administrator
 
Posts: 720
Joined: 2006-11-28, 00:40
Location: Obywatel świata

Re: AktualizacjaLosowań

Postby cherendzer » 2013-12-10, 22:12

Witam
A jak jest z Windows 8 *64 , mam zainstalowany taki system i za chiny nigdzie nie mogłem znaleźć folderu LottoCad232 aby wkleic Litte_Lotto.Program zainstalowany w folderze pliki programów *86
cherendzer
 
Posts: 15
Joined: 2010-11-15, 16:25

Re: AktualizacjaLosowań

Postby Kmicic » 2013-12-11, 09:38

cherendzer wrote:Witam
A jak jest z Windows 8 *64 , mam zainstalowany taki system i za chiny nigdzie nie mogłem znaleźć folderu LottoCad232 aby wkleic Litte_Lotto.Program zainstalowany w folderze pliki programów *86


Nowe systemy mogą ukrywać katalogi i trzeba je odkryć. W W7 i zapewne w W8 katalog w nazwie ma Roaming więc może tego poszukaj. Opca szukaj plików wpisz Roaming lub LottoCad2.32.
Nie mam W8 i nie mogę pomóc. Ale może spróbuj pobrać LC na uprawnienia zakupu to pełna poprawiona wersja z nowymi mozliwościami i nie wymaga uaktualnień.

Napisz czy pomogło
Wojtek
--
Wojtek
Audaces fortuna iuvat - śmiałym szczęście sprzyja
User avatar
Kmicic
Administrator
 
Posts: 720
Joined: 2006-11-28, 00:40
Location: Obywatel świata

Re: AktualizacjaLosowań

Postby cherendzer » 2013-12-11, 16:20

Uszanowanie Panie Wojtku
Pewnie że pomogło , samego Roaming w win8 oj jest sporo .ale ukryte foldery zaznaczyłem i znalazłem - komp-użytkownik -user/albo nazwa użytkownika /-AppData- Roaming-LottoCad232R
Wszytko działa - dziękuje :)
cherendzer
 
Posts: 15
Joined: 2010-11-15, 16:25


Return to LottoCAD pytania i odpowiedzi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron