Page 1 of 1

Jak wprowadzić do LC 2.32 grę Lotto Plus ?

PostPosted: 2012-09-30, 14:02
by amarciniak0801
Witam,
Mam problem z wprowadzeniem gry Lotto Plus do LC 2.32. W menadżerze gier w zakładce nowa baza wyników generuję tabelę i dodaję do bazy gier. Tylko gdzie wyszukać potem tą bazę wyników aby dodać pierwsze losowanie. Bez pierwszego losowania nie da się uruchomić gry Lotto Plus. Próbowałem wprowadzić nową grę na dwóch komputerach z systemem operacyjnym XP oraz z systemem Vista. W obu przypadkach nie można nigdzie znaleźć pliku bazy wyników. W poprzedniej wersji programu był osobny program BaseDriver w którym można było edytować pliki bazy wyników poszczególnych gier (między innymi dodać pierwsze losowanie). Pliki baz wyników znajdowały się wówczas w folderze Databases. Teraz nie ma już programu Base Driver ani folderu Databases. Obecnie można wprowadzić tylko te gry, które mają już bazy wyników ale nie można dodać nowej gry - Lotto Plus ponieważ do niej nie było bazy wyników. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

Re: Jak wprowadzić do LC 2.32 grę Lotto Plus ?

PostPosted: 2012-10-14, 11:56
by Kmicic
Na stronie głównej, kliknij "Przypomnij hasła" i wpisz adres email na który zakupiłeś program. Na Twoją pocztę przyjdzie link i hasło do rozpakowania pliku z update, które zawiera zakładkę SQL umożliwiająca operacje na bazach danych.
pozdrawiam
AK

Re: Jak wprowadzić do LC 2.32 grę Lotto Plus ?

PostPosted: 2013-08-31, 11:22
by cherendzer
Witam
Panie Wojtku i ja bym poprosił ten plik który umożliwia operacje na bazę danych . Z poważaniem

Re: Jak wprowadzić do LC 2.32 grę Lotto Plus ?

PostPosted: 2013-12-10, 17:54
by cherendzer
witam
Posiadam Windows 8 i po podmianie plika jak w emailu zastosowałem się , wyskoczyło mi sporo błędów . Co z tym zrobić aby można bez problemu wprowadzać gry losowe . Pozdrawiam serdecznie

Re: Jak wprowadzić do LC 2.32 grę Lotto Plus ?

PostPosted: 2013-12-11, 20:58
by cherendzer
Panie Wojtku a co z tym zrobić - po wklejeniu pliku z bazą SQL i uruchomieniu LottoCad wyskakują liczne błędy i aby program zamknąć trzeba przez menadzera zadań a chciałbym sobie powprowadzać norweskie systemy zakładowe a tu lipa .Proszę o pomoc .Serdecznie pozdrawiam

Re: Jak wprowadzić do LC 2.32 grę Lotto Plus ?

PostPosted: 2013-12-27, 11:01
by cherendzer
Witam
Problem rozwiązany , wystarczyło podmienić dwa pliku i po problemie a wszystko jest Tu:
viewtopic.php?f=14&t=588

Pozdrawiam serdecznie :-)