Baza zakładów

Pytania i odpowiedzi dotyczące użytkowania programu LottoCAD

Baza zakładów

Postby seicco » 2012-01-11, 01:32

Witam !
Jestem od niedawna posiadaczem LC.
Jak mogę zapisać z pola -zakłady- moje dane do -bazy zakładów- ?
Gdy próbuję to zrobić pojawia się komunikat "Field 'ID' must a value"
pozdrawiam
seicco
 
Posts: 8
Joined: 2009-02-05, 15:28

Re: Baza zakładów

Postby Kmicic » 2012-01-14, 11:29

Witam
Znaczy że Tylko Ty używasz Bazy Zakładów, ponieważ zgłaszasz błąd który powinien być wcześniej zgłoszony.
Sam sądziłem że nikt nie używa bazy zakładów dlatego nie sprawdziłem przy nowej wersji jej działania.
Muszę pisać poprawkę jak będzie gotowa powiadomię Cię.
Na razie wprowadzać trzeba ręcznie :-(.
pozdr
--
Wojtek
Audaces fortuna iuvat - śmiałym szczęście sprzyja
User avatar
Kmicic
Administrator
 
Posts: 720
Joined: 2006-11-28, 00:40
Location: Obywatel świata

Re: Baza zakładów

Postby seicco » 2012-01-15, 15:33

Wpisywanie ręczne daje taki sam komunikat.
A gdzie się podziało " Losowania inaczej" ?
pozdrawiam !
seicco
 
Posts: 8
Joined: 2009-02-05, 15:28

Re: Baza zakładów

Postby Kmicic » 2012-01-15, 16:38

seicco wrote:Wpisywanie ręczne daje taki sam komunikat.
A gdzie się podziało " Losowania inaczej" ?
pozdrawiam !


Poprawka jest na warsztacie. Losowania inaczej zniknęły ponieważ był oparty na starym trzywierszowym układzie kuponu i poszedł do lamusa.
pozdr
AK
--
Wojtek
Audaces fortuna iuvat - śmiałym szczęście sprzyja
User avatar
Kmicic
Administrator
 
Posts: 720
Joined: 2006-11-28, 00:40
Location: Obywatel świata

Re: Baza zakładów

Postby seicco » 2012-01-15, 17:10

Dziękuję za odpowiedzi !
pozdrawiam !
seicco
 
Posts: 8
Joined: 2009-02-05, 15:28


Return to LottoCAD pytania i odpowiedzi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron