Usprawnienia czyli chciejstwo

Pytania i odpowiedzi dotyczące użytkowania programu LottoCAD

Usprawnienia czyli chciejstwo

Postby xyzen » 2011-11-04, 11:30

Kmicic /słyszałem o awarii kompa dlatego nie liczę na zbyt szybką Twoją reakcję na ten wpis. Życzę szybkiego uporania się z tym problemami bo to w moim interesie :-o /

Czasami to co jest dobrodziejstwem staje się przekleństwem ..
Chodzi mi o >samoczyszczenie się < pól
Pole Zakłady i owszem nie mam zastrzeżeń gdy następuje zmiana gry Pole Zakłady "robi ze sobą porządek " i OK !

Natomiast Pole Wyniki przy zmianie liczb w Pasku Edycji też dokonuje >samoczyszczenia<

Moja propozycja z jednoczesnymi pytaniami
1) Czy jest możliwe by >zamrozić< dane w Polu Wyniki ?
2) A może "dorobić " trzecie Pole z zamrożeniem ?

Ta niedogodność nurtowała mnie podświadomie latami mój zmysł największego >prowizorkowego< w RP podpowiadał mi rozwiązanie aby pracować >w tukę <
czyli używać i mieć jednocześnie otwarte dwa Lotto Cady ... (no) ale ekran mały .... i trochę większa niedogodność by w Pasku edycji zarówno w " roboczym" jak i "sprawdzającym " Lotto Cadzie były te same liczby

Co Ty na to ?

PO zdrówka.

p.s.
Patrząc na wpis w swojej stopce pomyślałem Który z programów daje takie możliwości by móc otwierać jednocześnie ? /a nawet 3,4 te programy <teraz będzie trochę wazeliny> :-P
KMICIC JESTEŚ GENIALNY !!!
Prowokatore necesse est.Ozłocę tego kto mnie skrytykujeProducenci programów do gier losowych bierzcie wzór z LC jak powinien funkcjonować taki program po prostu uczcie się :!:Tylko GENIALNI INACZEJ grają w Multi
User avatar
xyzen
 
Posts: 163
Joined: 2007-11-09, 21:05

Re: Usprawnienia czyli chciejstwo

Postby Kmicic » 2011-11-06, 12:43

xyzen wrote:Kmicic /słyszałem o awarii kompa dlatego nie liczę na zbyt szybką Twoją reakcję na ten wpis. Życzę szybkiego uporania się z tym problemami bo to w moim interesie :-o /

Czasami to co jest dobrodziejstwem staje się przekleństwem ..
Chodzi mi o >samoczyszczenie się < pól
Pole Zakłady i owszem nie mam zastrzeżeń gdy następuje zmiana gry Pole Zakłady "robi ze sobą porządek " i OK !

Natomiast Pole Wyniki przy zmianie liczb w Pasku Edycji też dokonuje >samoczyszczenia<

Moja propozycja z jednoczesnymi pytaniami
1) Czy jest możliwe by >zamrozić< dane w Polu Wyniki ?
2) A może "dorobić " trzecie Pole z zamrożeniem ?

Ta niedogodność nurtowała mnie podświadomie latami mój zmysł największego >prowizorkowego< w RP podpowiadał mi rozwiązanie aby pracować >w tukę <
czyli używać i mieć jednocześnie otwarte dwa Lotto Cady ... (no) ale ekran mały .... i trochę większa niedogodność by w Pasku edycji zarówno w " roboczym" jak i "sprawdzającym " Lotto Cadzie były te same liczby

Co Ty na to ?

PO zdrówka.

p.s.
Patrząc na wpis w swojej stopce pomyślałem Który z programów daje takie możliwości by móc otwierać jednocześnie ? /a nawet 3,4 te programy <teraz będzie trochę wazeliny> :-P
KMICIC JESTEŚ GENIALNY !!!


Wybierz w opcjach, "sprawdzanie tylko na żądanie" i po sprawie.
W LC3.0 który powstaje w bólach, to strasznie duzo pracy.Jest edytor wielozakładkowy, wiec kazdy wynik moze być w nowej zakładce edytora. Ale to przyszłość :-) może na EURO2012 ?????
--
Wojtek
Audaces fortuna iuvat - śmiałym szczęście sprzyja
User avatar
Kmicic
Administrator
 
Posts: 720
Joined: 2006-11-28, 00:40
Location: Obywatel świata


Return to LottoCAD pytania i odpowiedzi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests