It is currently 2023-12-03, 21:45
-
-
Linux Ubuntu
Zainstalowałem na innej partycji Linux ubuntu, ponieważ chciałem się trochę zapoznać. Miałem z Linuksem doczynienia zawodowo ale w domu jeszcze nie miałem. Więc wymienic sie tu mozna doswiadczeniem na tym polu.
- 4 Topics
- 4 Posts
-
Last post by Kmicic
2019-01-03, 21:38
-
-
Notepad++ PHP Script Plugin
Forum poświęcone mojego autorstwa pluginowi stanowiacemu razem ze świetnym edytorem Notepad++ kompletne środowisko programistyczne w jezyku PHP.
- 3 Topics
- 4 Posts
-
Last post by Kmicic
2014-06-29, 21:14
-
-
EXCEL
Sztuczki i kruczki w posługiwaniu się arkuszami excela, excel dla wielu jest pierwszą platformą programistyczną. Zamieszczajcie ty pytania, własne i znalezione rozwiązania.
- 0 Topics
- 0 Posts
-
No posts
-
-
Delphi
Delphi i Object Pascal to moi ulubieńcy, zapraszam polubcie je jak ja :-)
- 0 Topics
- 0 Posts
-
No posts
-
-
PHP
PHP to nie tylko język zorientowany na tworzenie stron internetowych to uniwersalne narzędzie programistyczne o ogromnych zasobach bibliotecznych i wszystko w większości bezpłatne. Zapraszam.
- 0 Topics
- 0 Posts
-
No posts
-
-
Inne, Rózne
Czyli wszystko o programowaniu co nie można zakwalifikować do ww tematów głównych, zapraszam
- 30 Topics
- 32 Posts
-
Last post by strateg1
2019-07-15, 10:02